Tuesday, January 25, 2011

Multifilmid

1. Ott kosmoses
“Ott kosmoses” on iseenesest õpetlik lugu. Üleannetu poiss Ott lahkub koolist, satub startivasse kosmoselaeva juhuslikult ja len dab sama kogemata maa ilmaruumi. Seal kohtab ta kummalisi olen deid ja lõpuks õnnestub siiski – põhjani ärahirmutatult – Maale naasta. Ent seiklused õpetavad teda: asjad, mida ta koolis õppis, tulevad ikka kasuks! Sõnum läheb hästi kokku praeguse haridusreformi kuldajaga!
2.Arvo Paistik Klaabu 1975 a. 24. oktoober.
Klaabu on muinasjutuline olend, kes  sündis pisitillukesest vihmapiisast. Ta oli väga seiklushimuline ja  seikles nii maal, õhus kui ka vees.
Klaabu eriliseks omaduseks on see, et ta saab oma kuju muuta ning tänu sellele saab ta üle paljudest rasketest olukordadest. Ükskõik kuhu Klaabu ka ei läheks, ikka on ta rõõmsameelne, abivalmis  ja heatahtlik.3.Heino Parsi ja Avo Paistiku kunksmoor
Hea südamlik nõid kes elab keset merd asuval saarel.Kuhu saabub merehädaline Kapten Trumm.
4. Riho Unt 1993 a. Kapsapea
Filmitriloogia KAPSAPEA kangelaseks on jäärapäine eesti taluperemees Saamuel Pliuhkam ja tema ustav roosa põrsas. Põnevad ja humoorikad seiklused viivad tegelased Paunvere kõrtsi, Veneetsiasse ja Internetti. Neil tuleb võidelda KGB, maffia ja isegi Bill Gatesi endaga. Põrsa nutikus ja Saamueli visadus aitavad kangelastel alati võitjaina kodutallu tagasi pöörduda.

No comments:

Post a Comment